Poezen

Cattery

Catdance

Kleinschalige cattery met af en toe een nestje

Contact

Voor vragen of informatie neem gerust contact op. Ik ben het snelst te bereiken per mail.

Eline Veldhuizen

Cattery Catdance

 

T. 06-10821016

@. Info@catterycatdance.com

 

Heijermansstraat 22

7002 AG Doetinchem

NEDERLAND

 

Poezen

Mistique’s Elvi

Elvi is een speelse Siamese poes geboren op 21-12-2012. Elvi is een chocolat point poesje en heeft op haar eerste show hele mooie punten gehaald (zie “shows“). Elvi’s vader is Gr. Int. Ch. Miapho Isander die vele prijzen gewonnen heeft. Het showen zit Elvi dus wel in het bloed. Elvi is negatief getest op Fiv en Felv (deze test wordt in ieder geval voor elke dekking herhaald).

 

Elvi is qua omgang heel makkelijk. Ze is ontzettend knuffelig en vind alles prima. Ze houdt van drukte maar kan ook prima een hele dag uitgestrekt op de bank luieren. Elvi zoekt me (zoals een echte siamees) constant op. Overal waar ik in huis ben is Elvi ook. Als ik bijvoorbeeld ga douchen zit Elvi (samen met de rest van de poezenfamilie) op de douchemat te wachten op waar "we" vervolgens heen gaan. Elvi kan heel goed met (kleine) kinderen overweg, ze houdt netjes altijd haar nageltjes in en vind het geen probleem als ze wat onhandig opgepakt wordt.

 

Bezoek vertrouwd ze direct, dit maakt ze kenbaar door bij iedereen op de schouders te springen. Ze verwacht hierbij wel opgevangen te worden en houdt haar nageltjes netjes ingetrokken zodat ze niemand bezeert. Ook dierengezelschap vind ze geen probleem. Ze is natuurlijk opgegroeid met Milou ( de hond en haar beste vriendinnetje) maar ook andere honden zijn welkom. Ze is nergens bang voor en voelt zich overal (bijvoorbeeld als ze bij een kater op bezoek is) vrijwel direct op haar gemak.

 

 

 

Stamboom van Elvi

.

 

 

Caring Cleo Catdance

 

Cleo woont samen met Elvi bij mij. Cleo is een poesje uit een nestje ruim 1,5jaar geleden. Ze is een tikkeltje onzeker maar dat komt vooral omdat Elvi dominant aanwezig is. Cleo kletst graag zonder daar speciaal een reden voor te hebben. Als ze echt iets wil (brokjes, snoepjes, vlees of aandacht) blijft ze net zolang miauwen, achter je aan lopen en kopjes geven tot ze het krijgt. Ze probeert nog steeds tegen Milou aan te kruipen, ook al ziet Milou dat vaak niet zo zitten.

Bezoek vind ze leuk en nadat ze even een paar minuten de kat uit de boom heeft gekeken komt ze op schoot bij degene die het stilste zit. 's avonds ligt ze graag op mijn benen zolang ik stil zit, anders zit ze er graag naast. Ze volgt me, net als Elvi maar kijkt vooral of ik ergens ga zitten. Dan komt ze er graag bij. Zodra er een kastje opengaat komt ze natuurlijk ook kijken.

 

Cleo is heel zachtaardig en een echt meisje. Kattenkwaad uithalen doet ze niet vaak tenzij er echt iets heel leuks is (een regenworm in een plantenbak bijvoorbeeld). Kauwen op plastic doet ze wel graag en als er een bakje kwark gegeten wordt blijft ze net zolang wachten tot ze het lege plastic bakje mag uit likken.